Тя е вдъхновена от някои от най-популярните класики в криминалния жанр като "Бандата на Оушън" и поредицата за Джеймс Бонд

На 15 април членовете на изпечената престъпна банда Лошите момчета ще направят най-дръзката си измама до момента – ще се превърнат в образцови граждани. Проблемът е, че да си добър изобщо не е забавно.

Създаден по първите две книги от едноименната поредица бестселъри на New York Times, които дебютираха и на българския пазар от издателство Робертино, филмът е изключително забавна и развлекателна екшън комедия, вдъхновена от някои от най-популярните класики в криминалния жанр като "Бандата на Оушън", "Глутница кучета", "Зад волана" и поредицата за Джеймс Бонд.

На света никога не е имало петима приятели, толкова печално известни с лошата си слава, колкото Лошите момчета – джебчията г-н Вълк, опитният разбивач на сейфове г-н Змия, майсторът на маскарада г-н Акула, лесно палещият се г-н Пираня и притежаващата изключително остър език г-жа Тарантула. След години на безчет обири и от позицията на най-издирваните злодеи в света, бандата най-накрая е спипана и за да ги спаси от затвора, г-н Вълк сключва сделка (която няма намерение да спазва) – дали обаче лошите момчета ще станата добри? Предстои да разберем.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook