Единият е от изявата му на Супербоул през 2020 г., а другият - от Кечмания

Пуерториканският рапър, певец и продуцент Bad Bunny се изправи лице в лице срещу самия себе си, след като Музеят на Мадам Тюсо представи две негови восъчни фигури. 

Истинското име на Bad Bunny е Бенито Антонио Мартинес Окаси. За него да има своя восъчна фигура в музея е като сбъдната мечта. „Какво да ви кажа, усещането е страхотно. Чувствам се невероятно. Изобщо не го очаквах. Надявал съм се някога да имам собствена фигура , това е огромна чест. Може би съм си представял,че ще се случи в края на кариерата ми или дори в края на живота си. А сега като гледам тези скулптури съм още по-щастлив, защото аз тепърва започвам. Страхотно е. Благодаря!", споделя рапърът.

Откриха восъчна фигура на драг кралицата Ру Пол в музея на Мадам Тюсо

И двете фигури от восък са облечени в костюми, които Bad Bunny смята за емблематични в кариерата си. Единият е от изявата му на Супербоул през 2020 г., а другият - от Кечмания. Той е и професионален кечист.

„За мен това е много специален момент в кариерата ми. Това беше облеклото ми за Super Bowl - едно от най-вълнуващите преживявания в живота ми. Бях в стил "Кечмания" с любимите си дрехи. Никога няма да рзабравя този ден. Харесва ми че костюмът намери точното си място тук в музея“, казва още той.

Восъчният двойник на  Bad Bunny с облеклото от Супербоул ще се помещава в Музея на Мадам Тюсо в Ню Йорк, а "кечистът" ще приветства посетителите в музея в Орландо, Флорида.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.