Как липсата на любов ни превръща в чудовища

От 29 април в кината излезе българският филм "Чудовища". Сюжетът разказва как един журналист кани на интервю три дами с интересна професия - поръчкови жени за регламентирани връзки. Това е професия, която разделя обществото на две - за и против техните услуги.

Лентата провокира зрителите по темата за стойността на истинската любов, колко струва тя и може ли да се продаде. Липсата на любов, заради която можем да се превърнем в чудовища, както и даването на такава, заради която си заслужава да живеем.

Създаден по идея на Наталия Дукова, която е сценарист и режисьор по монтажа.

"Като начало това беше пиеса, която започна с идея за кратки монологични форми, за жени, които пишат препоръки за мъже как да се чувстват по-добре с тях. Една от основните теми е катарзиса - ако в любовта победиш тя изчезва, но ако не си смел, тя няма да ти се случи. Ако се разголиш, можеш да я изживееш истински. Липсата на любов ни превръща в чудовища", сподели тя.

Във филма участват Яна Маринова, Анастасия Левордашка, Лили Сучева, Владислав Виолинов. 

Повече вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.