Автор на музиката и текста на New Hero е продуцентът на групата е д-р Милен Врабевски

 Intelligent Music Project пусна нова песен. Проектът “New Hero” излиза само седмица преди да се качат на голямата сцена в Торино, за да представят България на едно от най-престижните музикални събития в света – Евровизия, с песента Intention, която е част от предстоящия албум на групата „Unconditioned“ , който предстои да излезе през месец юли.

„Нашата музика е мисия - имаме послания, които искаме да предадем, и смятаме, че в трудните и тъжни времена, в които живеем, думите ни трябва да достигнат до максимално повече хора. Смятаме, че именно сега е моментът, в който това може да се случи“, разказват за песента музикантите от Intelligent Music Project.

Intelligent Music Project зарадва публиката в Пловдив (ВИДЕО)

А посланието на песента е много ясно – да загърбим егото, гнева и страха и да започнем да живеем за хората около себе си.

Автор на музиката и текста на New Hero е продуцентът на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.Режисьор на клипа и автор на идеята за сюжета е Кирил Киров-Кико, а оператор на видеото е Павлин Иванов-Bashmotion.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.