Актьорът събра погледите на всички, появявайки се изцяло преобразен като зловещия герой на Comic Con

В Сан Диего се провежда ежегодното изложение Comic Con, по време на което се състоя премиерата на втория трейлър на комиксовото приключение „Черния Адам“. В ролята се превъплъщава Дуейн Джонсън-Скалата, който се превръща в суперзлодей със силите на египетски бог.

Актьорът определено събра погледите на всички, появявайки се изцяло преобразен като зловещия герой.

„Исках да изненадам хората и направих всичко възможно да бъда с нова визия. Казах на екипа: "Пригответе ми костюма, защото смятам да го облека". Събличането му отнема минимум 25 минути. Но за мен бяха важни реакциите на хората. Публиката полудя и това беше най-хубавата част от деня“, сподели Джонсън.

Дуейн Джонсън: Искам да съм следващият Бонд (СНИМКИ)

Въпреки че е зъл, Черният Адам е герой, в който Скалата мечтаел да се превъплъти през целия си живот.

„Той много напомня на Супермен. Притежава неговите сили, но при Супермен най-голямата слабост е магията, докато при „Черният Адам“ е точно обратното – тя е най-голямата му мощ. Когато прочетете комикса, ще се убедите, че той е наистина много специален герой. Цял живот съм мечтал да вляза в такъв образ“, разкри той.

Но може ли да победи Супермен в битка? „Ще трябва да ги изправим един срещу друг и ще видим“, казва Скалата.

Гал Гадот, Раян Рейнолдс и Скалата в шпионска комедия

Трудностите в живота винаги са мотивирали актьора да продължава напред. Именно това го вдъхновява за персонажа на „Черния Адам“

„Той трябваше да преодолее толкова много препятствия, неговата смелост, внушителност и непоколебимост, която е необходима, за да се справиш с някои от най-големите предизвикателства в живота винаги са ми били много интересни. Мисля, че ми е вродено в ДНК-то тъкмо това – да преодолявам трудностите", посочи актьорът.

„Черният Адам“ излиза по родните киноекрани на 21 октомври.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.