В Лос Анджелис се състоя премеирата на филма „Червен бюлетин“

В Лос Анджелис се състоя премеирата на филма „Червен бюлетин“ с участието на Дуейн Джонсън Скалата, Раян Рейнолдс и Гал Гадот. Режисьор на лентата е Роусън Маршал Търбър.

Филмът, разказвa историята за агента на ФБР Джон Хартли, в чийто образ влиза Дуейн Джонсън Скалата. Той се опитва да залови най-опасните и издирвани крадци на предмети на изкуството изиграни от Гал Гадот и Раян Рейнолдс.

Целта им са три украсени със скъпоценни камъни яйца, които някога са били собственост на Клеопатра и се държат под ключ в различни кътчета на земното кълбо. Действието се развива в целия свят – от музей в Рим, до остров Бали, през най-студената част на Русия, където амбицираният агент и лукавите крадци постоянно се разминават.

Премиерата се състоя в Лос Анджелис, където се събра целият актьорски състав.

Дуейн Джонстън вече няма да използва истински оръжия във филмите си

„Смятам ,че историята е много забавна, все пак филмът е комедия, въпреки че има доста страховити екшън сцени. Освен това беше голямо предизвикателство, защото снимахме по време на COVID, така че загубихме много време заради ограниченията. Работихме с голям екип и често трябваше да се изолираме едни от друг по време на снимачния процес. Така че беше комбинация от страшно забавление и огромни предизвикателства, които преодоляхме заедно. В крайна сметка, единственото нещо, което имаше значение е, че направихме добър филм. Мисля, че зрителите ще го харесат", разказва Дуейн Джонсън.

„Много се обичаме. Всички сме работили заедно и преди. Чувството е сякаш сме едно семейство, беше толкова приятно да снимаш с добри приятели. Имаме специална връзка, която се усеща във филма. Беше много забавно да участвам в този проект", споделя Гал Гадот.

ЕКСКЛУЗИВНО ПО NOVA NEWS: Франко Неро за документалния филм "Джанго и Джанго"

„В нашия екип няма място за високо его! Много се обичаме, тъй като се познаваме отдавна. С Дуейн се знаем от 21 години. Срещнахме се за първи път когато той снимаше „Кралят на скорпионите“, а аз „Ван Уайлдър“. Беше много отдавна, но още тогава се сприятелихме и помежду ни има голяма химия. Снимачната площадка се превърна едновременно в място за работа и забавление. За момента обаче не се занимавам с кино, дал съм си време. Децата ми растат, вече са на училище и не можем да се местим постоянно заради филмите, в които участвам. Затова в този момент трябва да съм си вкъщи и, знаете ли, наистина съм щастлив!“, казва Раян Рейнолдс.

ЕКСКЛУЗИВНО ОТ ВЕНЕЦИЯ: Мат Дилън представя новия си филм

Филмът „Червен бюлетин“ излиза на 12 -ти ноември. Режисьор е Роусън Маршал Търбър.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.