Вижте какво разказаха те в студиото на „На кафе“

В днешното предаване на „На кафе“ специални гости бяха Павел и Венци Венц. Пред Гала те разказаха как са прекарали лятото и какво им предстои в творчески план.

„Изобщо не разбрах, че е лято. През по-голямата част от времето бях в новопостроеното ми студио и извършвах тежка ремонтна дейност – лепих плочки, мокети, боядисвах и така си мина – далеч от плажа“, каза Павел.

Coca Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 с концерт в София

„Моето лято беше почти като неговото, защото много неща ни се случват паралелно. Ожених се в каря на миналата година за прекрасната ми съпруга, която около момента на сватбата зачена. По същия начин лятото оправяхме апартамет, но успяхме да отскочим и до Гърция“, разказа Венци Венц.

На 22 август той стана татко на Ноа. „Много е як, има много як глас. Опитвам се да помагам на майка му с каквото мога“, добави изпълнителят.

Павел пък съобщи, че утре излиза новата песен, която са направили с Михаела Маринова. „Между нас има симбиоза, нещата ни се получават прекрасно. Клипът е заснет на бреговете край Камчия. В него галопирам с кон, което наистина си е умение. Никога преди това не бях яздил“, каза той.

Венци Венц със собствен емоционален проект

Венци Венц обяви, че подготвя самостоятелен албум. „Продължаваме да работим заедно с Павел, но решихме да направим и тази самостоятелна пътека, за да може и всеки да се себеизрази индивидуално по начина, по който иска“, отбеляза той.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.