Всички те застават пред камерата ни

Музиката е в кръвта ѝ, а рокендролa тече във вените й. Започва като солов изпълнител, но целият свят я познава като вокалистката на рок бандата „Кошийн“. Хитовете Хайдю и Кетч са нейната визитна картичка. Тя е Шиан Еванс чийто мощен глас и силна аура изпълниха сцената на Арте Фестивал във Велинград.

Тя застава пред камерата ни, за да разкрие какво я прави щастлива, какво е музиката за нея и как се чувства отново  да излезе на сцената у нас.  

Тази неделя в "Другото лице": Джон Нюман, Kosheen и N.O.H.A.

N.O.H.A. са кълбо от енергия, микс от стилове, не приличащ на никой друг. За тях няма езикови  бариери, нито културни прегради. Намират общ език с всички -  този на музиката. Ритмите им предизвикат желание да се впуснеш във вихъра на танца , а текстовете им - да се усмихнеш или да се замислиш. Те са граждани на света и поданици на нейно величество музиката. Те са вдъхновение и емоция, те са "звук на човешко изкуство" -  или просто НОХА, групата, стояща зад хита "Ту кафе".  

Джон Нюман е британски певец, автор на песни, музикант и звукозаписен продуцент. Пленява с мощен и въздействащ глас и обикновено пее за любовта. Изразява емоциите на сърцето си чрез музика, а публиката определено усеща това. Покорил е сцени по целия  свят, носител е на различни британски и международни награди, Джон Нюман печели световна слава с мегахита Love me again, който има над 900 млн. гледания.  

Трите интервюта гледайте в предаването "Другото лице" в неделя от 14:30 ч. по NOVA NEWS.

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала във Vbox7.