Чудо на изкуствения интелект е реалистична кукла, програмирана да бъде най-добър приятел и съюзник на детето

Този януари две от най-големите имена на модерния хорър – Джеймс Уан и Джейсън Блум се събират отново след изключително успешната поредицата „Коварен капан“, за да ни представят новото лице на ужаса – М3ГАН.

Чудо на изкуствения интелект е реалистична кукла, програмирана да бъде най-добър приятел и съюзник на детето. Създадена като прототип за компания за играчки от брилянтния специалист по роботика Джема, в чийто образ влиза Алисън Уилямс, М3ГАН може да слуша, да гледа и да се учи, докато стане партньор в игрите, модел за подражание и закрилник на детето, с което е свързана. Когато внезапно се оказва настойник на осиротялата си 8-годишна племенница Кади , Джема се чувства ужасно несигурна и неподготвена да бъде родител. Под сериозно напрежение в работата, тя решава да събере М3ГАН с Кади, в опит да се справи и с двата си проблема – решение, което ще има невъобразими последици.

Филмът е режисиран от Джерард Джонстън, а в него участват още Вайълет МакГроу, Рони Чиънг, Брайън Джордан Алварс, Джен Ван Епс, Лори Дънджий и Стефани Гарно-Монтен.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.