Детето за нея беше дългоочаквано и изстрадано - по-рано лекарите диагностицираха Джеси с безплодие

Певицата Джеси Джей обяви, че очаква бебе. Тя публикува в социалните мрежи поредица от снимки, на които се виждат тест за бременност, показал положителен резултат, както и самата певица с изпъкнало коремче. „Толкова съм щастлива и в същото време ужасена, че най-накрая мога да споделя с вас. Моля, проявете разбиране. Честно казано, сега вашето момиче иска само да плаче публично в гащеризона си и да яде краставица в шоколад, без да отговаря на никакви въпроси “, написа Джеси под публикацията.

Припомняме, че преди малко повече от година певицата преживя спонтанен аборт. Детето за нея беше дългоочаквано и изстрадано - по-рано лекарите диагностицираха Джеси с безплодие. Звездата неведнъж е признавала, че да стане майка е нейна мечта. „Бебето е всичко, което някога съм искала, а животът е толкова кратък. Самата бременност за мен беше чудо и преживяване, което никога няма да забравя. И знам, че все още ще имам всичко това“, сподели певицата с потребителите след спонтанния аборт.

Чанинг Тейтъм и Джеси Джей се появиха заедно на червения килим (СНИМКИ)

Тогава тя каза, че ще става самотна майка, но сега звездата има връзка с баскетболиста Чанан Колман. Малко преди спонтанния аборт Джеси се раздели с танцьора Макс Фрам. Преди него тя се среща с холивудския актьор Чанинг Тейтъм в продължение на две години: двойката ту се сближаваше, ту се разминаваше.

След като певицата получи много поздравления от приятели, семейството и почитателите, тя публикува нов пост, в който изрази подкрепата си към всички, които изпитват трудности със зачеването и износването на дете.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БГНЕС