Певицата сподели, че не търси мъж, а развитие за самата себе си

Поп-фолк певицата Диона разказа за премеждията, любовта, новата й песен и пътуването в Дубай в студиото на „Събуди се“ по NOVA.

Певицата разказа за инцидента, който е претърпяла с автомобил. Тя е благодарна, че е жива и здрава и признава, че не толерира лъжите.

Диона споделя, че нейните поуките са да не се сприятеляв с хората, с които работи. Тя е на мнение, че когато отношенията станат твърде приятелски в професионалната среда е трудно да разбереш кой е с теб, кой против теб. „Доверие можеш да имаш на себе си и то не всеки път“, казва тя.

Диона разказа за приятелката си от шест годишна възраст, с която имат сходни татуировки и до ден днешен са близки. „Колко съм известна е преходно. Затова харесвам хора, които са истински“, споделя певицата. Има хора, които се опитаха да се доберат до мен, заради славата, това не е истинско отношение, не допускам такива до себе си, допълва тя.

Диона разказа и за пътуването си до Дубай с нейна близка приятелка. 

Камелия: Провокацията трябва да има съдържание

Не съм привърженик на догмите, на общия знаменател, но хората обичат да поставят рамки, това е манталитет на нашето общество, каза тя.

„Не търся мъж, търся развитието си. Ако някой е достоен, с времето ще го усетя“, сподели тя.

Диона разказа повече и за новата си песен „Непокорна“. Тя сподели, че в живота си е и непокорна и смирена, зависи с кого общува.

Певицата подготвя още няколко проекта, за които все още не би искала да говори в подробности.

Повече вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.