Вижте какво каза той в откровено интервю пред Мариян Станков - Мон Дьо

Владимир Зомбори в откровена изповед пред мариян Станков- Мон Дьо. Най-хубавото на това интервю е, че за първи път не се занимава с фамилията му, която идва от Хърватия. Нито пък търси неразказани история за дядо му, който е бил е сладкар на княз Фердинанд. Не защото това не е важно, а защото ги разказва във всяко интервю.  Нито пък говори за първия сезон на X Factor, в който той беше финалист, защото очевидно не е избрал музиката за свой път.

Без забранени теми: Кичка Бодурова за любовта, музиката, смелостта и спомените

Това интервю е за детството, в което Владимир преживява ураганните отношения между родителите си. За професията, която отстрани изглежда като арена за голяма слава, много пари и красив живот. За семейството, което той създаде с актрисата Весела Бабинова. За бащинството, което в първите месеци буквално го е дебалансирало. За политиците, които се оказаха лоши актьори и за паметта, Бог и наследството, което оставяме след себе си.

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.