Том Круз се завръща в ролята на супершпионина Итън Хънт

На 14 юли супершпионинът Итън Хънт се завръща в кината, а това означава само едно: очаква ни незабравим киноспектакъл, какъвто само неповторимият Том Круз и една от най-добрите и успешни филмови поредици могат да ни поднесат.

В "Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа" Итън Хънт се изправя пред най-смъртоносната мисия досега – мисия, която отпраща него и екипа му по следите на ужасяващо оръжие, което заплашва цялото човечество. Успехът или провалът им ще предреши кой ще контролира истината и представата за „добро и лошо“ за векове наред. Залогът е самото бъдеще! Врагът е мистериозен и по-могъщ от всякога и Итън трябва да приеме, че нищо не е по-важно от тази мисия – дори и животът на тези, на които държи най-много.

Освен Том Круз, в главните роли влизат още Хейли Атуел, Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби, както и българските актьори Захари Бахаров и Доротея Толева.

Пренасяме се на снимачната площадка с екипа на филма, за да ви покажем най-опасните касакади.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.