Той е нидерландски хитов дисководещ от турски произход, който е известен със специфичния си стил

Умет Йозджан е нидерландски хитов DJ от турски произход, който е известен със специфичния си стил, комбиниращ диджей миксове с изпълнение на музикални инструменти.

Какво е най-характерно за вашия стил и с какво ще изненадате публиката?

Мисля, че ключът е да бъда себе си. Като артист винаги се опитвам да се преоткривам. Стремя се да създавам нови неща, но и искам да накарам хората да усетят кой съм аз, да им предам любовта към професията си. Понякога пея, след това комбинирам записа със звученето на различни музикални инструменти. Мисля, че хората харесват моя начин да създавам музика и така осъществяваме връзка помежду си. Смятам, че това ме различава от другите.

Танцуващият милионер Джанлука Ваки: За да покажеш, че уважаваш живота, трябва да му се наслаждаваш!

Какво беше чувството да видите от сцената всички тези хора да се забавляват с вас?

Чувството винаги е магическо - стоиш там и ги гледаш, свързвате се чрез музиката и ставате едно цяло. Неописуемо е, истинска магия. Понякога се хипнотизирам докато пускам музика и около мен нищо друго не съществува. Усещането определено е прекрасно!

Какъв е съветът ви към младите диджеи, които вървят по вашия път?

Най-напред ги съветвам да станат продуценти! Защото така ще могат сами да създават музика и хората ще ги харесват още повече заради това. За да бъдеш добър продуцент обаче първо трябва да знаеш всичко за процеса по създаване на една песен, за звуковите особености, за ритмичността. Така ще могат да изградят свой собствен стил и начин на работа!