Идеята на изненадата е учителите да бъдат още по-близо до учениците

По нестандартен начин бе открита новата учебна година в "Екзарх Антим I" в Казанлък. Вместо програмата за първия учебен ден да е с участието на учениците, учителите изненадаха родители, първокласници с танц и послание към тях.

Идеята на изненадата е учителите да бъдат още по-близо до учениците. „Ние сме иновативно училище и всеки ден се опитваме да изпълваме със съдържание този факт. И какво по-добро начало на учебната година от това да започнем атрактивно? За нас е изключително важно да мотивираме учениците и те да бъдат горди със своите учители”, каза директорът на училището Радиана Стефанова.

Бърдаров: Нуждаем се от радикална реформа във философията на образователната система

„Аз бях буквално в шок. Изключителна изненада беше това, че учителите се събраха заедно да танцуват за нас. Много се развълнувах”, сподели водещата на събитието Елена.

„Тук са учителите на всички възрасти. Всички ние сме емоционални, може би - различни, но винаги с една цел – нашите деца да са успешни и да са горди. Посланието е, че ние всички стоим зад техните успехи и се радваме заедно с тях”, посочи един от участниците.

Бум на близнаци-първолаци