Двата отбора се прибраха в съблекалните

Фенове на ЦСКА нахлуха на терена на Националния стадион „Васил Левски“ по време на мача с ЦСКА 1948. Срещата беше прекъсната, а двата отбора се прибраха в съблекалните. Един униформен падна на терена, след което се наложи да бъде откаран с линейка в болнично заведение, пише gong.bg.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

По информация на МВР близо 100 души са нахлули на терена. Полицията се е намесила и е извела футболистите невредими. Пострадали са двама полицаи. Ангажимент по охраната е имала частна охранителна фирма.

При резултат 2:0 в полза на тима, воден от Валентин Илиев, се случиха изключително неприятни сцени.

Ядосани от предстоящата загуба привърженици от Сектор Г нахлуха на терена, докато се играеше срещата. Един от тях дори опита саморазправа с футболисти на ЦСКА.

Изпълнителният директор Стефан Орманджиев слезе на терена в опит да успокои агитката. 

Сред самите фенове също имаше опити за саморазправа. Полиция и стюарди направиха опит да помогнат да се избегнат по-сериозни ексцесии. Тарторът на агитката Иван Велчев - Кюстендилеца опита да прибере феновете обратно в сектора.  

Феновете не пощадиха дори техниката и операторите на DIEMA SPORT, излъчващи мача на живо. След около 20-минутно прекъсване делегатът на мача Христо Ботев даде разрешение баражът да се доиграе.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase  

Източник: gong.bg