Съвети от Билияна Йотовска

Какво да ядем, по-колко да пием, как да се движим и как да спим, за да се чувстваме добре, за да бъдем здрави коментира инфуенсърът и експерт по хранене и спорт Билияна Йотовска.

Кой е миниатюрният орган, който контролира функциите в тялото ни

„Моят съвет е да не спим на климатик, защото сега лятото най-много се настива от големите температурни разлики вътре и вън. И в крайна сметка вечер става по-хладно. Да не се оплакваме – зимата не е по-добре”, каза Йотовска.

Тя съветва хората, които искат да отслабнат да не спазват строги диети преди лятото, защото те не водят до нищо много добро за организма, особено в здравословен план.”Ефективните методи са добра хидратация, повече вода, може да добавите лимон. Да започваме деня с една-две чаши вода”, съветва инфлуенсърката.
 
Според нея ниско въглехидратната диета също е вариант: „повече свежи храни, повече сурови храни,протеинът не трябва да се пропуска във всяко хранене, както и достатъчно фибри”. По думите ѝ трябва да има ротация на въглехидратите, за да може метаболизма да работи по-добре и да сме по-енергични.

Още по темата вижте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase