Да видим дали г-н Московски и г-н Севлиевски ще напрвят това, което обещаха - да говорят с г-н Миков да спрат тези безобразия. За да угодя на г-н Севлиевски, ще си взема един ден отпуска и ще изброя всички коли, които правят това нарушение на ул. "Искър". Да не се окаже, че са 60 депутатски коли и 6 лични. А понеже това не са депутатски коли, а са държавни и са на народа, може ли да кажат как се пуска заявка за ползването им? Ще си платя бензина, дори и на високите разходни норми, които са им определени.

 

Междувремнно - друг проблемен участък е ул. "Екзарх Йосиф" на Женския пазар. Точно на този завой улицата става еднопосочна с разрешено преминаване от Централни хали към Женския пазар - не както депутатският автомобил минава.

 

В това видео има адски интересни моменти: 1. Има полицейски автомобил с двама служители на пътна полиция (катаджии) точно на мястото, които дано да са били там по друга задача, защото така да се нарушава закона под носа им... 2. Автомобил Опел Омега с регистрационен номер С 7737 (или С 7757), със син буркан на тавана (без да е пуснат и в нарушение на закона) и затъмнени предни странични стъкла (отново в нарушение на закона) преминава през трамвайната спирка, неспазвайки знака задължително да премине отдясно на острова за безопасност (нещо, което депутатският автомобил спазва). С голяма засилка беше тръгнал да кара и той направо в нарушение, но след като ме видя бързо-бързо обърна. Приятно гледане.