В петък, на 9 май си купихме хляб от кварталния магазин. Събота сутринта, докато си правех закуска, забелязах този странен ''феномен'', който се беше получил в меката среда на филийките. Не е нужно да си някакъв спец, за да се досетиш, че това са остатъци от старо тесто, примесени с новото заради непочистените машини в производствения цех. Истината е, че на всеки 10 хляба, които си купуваме. Поне в три намираме подобни отпадъци от непочистените машини. Въпросът ми е: Защо се допуска, в магазините да се продават подобни БУЛАМАЧИ? Старото клисаво тесто, което се добавя към хляба, ЧАСТ ОТ НЯКАКВА НОВА РЕЦЕПТА ЛИ Е ИЛИ ПРОСТО ФИРМАТА Е СЪКРАТИЛА РАЗХОДИТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПОТОЧНИТЕ ЛИНИИ? НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО, ЖИВО СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ДАЛИ ШЕФЪТ НА ФИРМАТА СИ ПОХАПВА ОТ КЛИСАВИТЕ БОКЛУЦИ, КОИТО ПРОДАВА НА КЛИЕНТИТЕ?