Здравеите Ани и Виктор!

Живея в малък български град, който по нищо не се отличава от останалите малки градчета в България. И тук има безработица, нерегламентирани сметища, улици, по които е цяло предизвикателство да се движиш както пеша, така и с автомобил.

Но моята новина е друга. На 25.04.2014 децата от СОУ "Климент Охридски", техните учители и ръководители ни изнесоха урок по доброта, съпричастност, загриженост за приятелите си и ни направиха съпричастни към една добра кауза!!!

По инициатива на осмокласниците от СОУ при пълен с публика салон се изнесе благотворителен концерт –„ПРИЯТЕЛИ ЗА ПРИЯТЕЛИ" По-вече от 2 часа възпитаниците на СОУ „Климент Охридски” и техните учители танцуваха и пяха, представяха скечове, а събраните средства са за техните приятели абитуриенти, които не могат да си позволят разходите за абитуриентския бал. В програмата се включи и танцовия състав на читалището. Снимките, които Ви изпращам са на хористките за обработен фолклор „Камчийски гласове” и танцовите състави на училището град Дългопол, Област Варна.