Здравейте,

 

Пиша Ви по повод нашата „улица”. Слагам „улица” в кавички, защото би трябвало да съществува такава, но всъщност както и сами ще видите - в единия край тя завършва със стълби, а в другия и край е започнат строеж, което всъщност прави достъпът до нея с автомобил абсолютно невъзможен.

Тази улица всъщност свързва домовете на около 15 семейства с главния път. Като казвам домовете, имам предвид техните къщи, дворове и гаражи, употребата, на които също е невъзможна. Да не говорим, че по-голяма част от тези семейства се отопляват на твърдо гориво - дърва или въглища, и за да могат да се снабдят с тях, трябва да ги пренасят на ръка най- малко двеста метра.

Община Смолян е наясно със създалата се ситуация, но както винаги и както всички останали общини, тя няма необходимите средства за тази „улица”. Интересно, обаче, кой е дал разрешение за строеж върху улицата?

Въпреки че беше черна и трудно достъпна улица, преди строежа ние я ползвахме, а сега това е невъзможно. Надяваме се да обърнете внимание и на нашия проблем!

 

С уважение, 

Радослав Капитанов