Здравейте! Пиша Ви, тъй като не знам към кого да се обърна за случващото се под тепетата. Доста незаконни неща се случват и трябва да се спрят, особено ако става въпрос за историята ни и това какво се крие под земята!

Става въпрос за Пловдив ул. "Петко Д. Петков" 19. Там, както виждате на снимката, по-навътре нямам възможност да снимам, но в сградата копаят багери с камиони и извозват всичко. Бях свидетел на това как се изнасят големи гранитни блокове и кои знае още какво има.

Процедират по следния начин - използват събота и неделя за извършване на тази дейност, за да не ги хванели, освен това след като изнесат каквото изнесат, връщат обикновен насип/пръст, за да може после, ако дойдела проверка, или археолози, да не намерели нищо. Това всичкото се прави, за да не се забави бъдещият строеж. Ако и вие мислите като мен че е нередно помогнете ми да ги спрем утре около 09.00 ще започнат работа. Има и още няколко такива обекта но за сега този е така да за се каже да ги хванем в крачка. Моля Ви!