Здравейте.Пишем Ви от София, кв."Красна поляна". Знаем в какви времена живеем и колко може би нашата история ще ви се стори нищожна, в сравнение с нещата,които се случват със света, но за нас тази история тормози душата ни и в името на това куче сме длъжни да опитаме всичко.10 години се грижим за кварталното куче Вълчо, 10 години оцеля на улицата и имаше още много пред себе си. Докато от Екоравновесие не решиха да разбият всичко това.

По сигнал на добронамерен гражданин е прибран Вълчо от служители на приюта на 10.11 с намеревие за лечение. Вълчо не е бил болен. На 19.11(сряда) те решават,че ще го върнат и вместо в нашият квартал го пускат в кв."Борово". И така заради безотговорностна на служителите им, смъртната присъда на Вълчо е подписана.Той не може да се ориентира на чуждото място, на което е пуснат и оттогава го няма.Това са безобразията на това общинско дружество,които продължават години наред.Объркват животите на стотици кучета, защото нямат контрол,отговорност и съвест.

Оттогава сме поели голяма инициатива. Постът ни във Facebook има над 1500 споделяния, нещо което досега не е било, разлепени са стотици флаери из цяла София, активирани са хора, създадохме група, за да успеем да стигаме до харата и да научават все повече и повече хора за него. Но досега усилията ни са обречени с неуспех.

Ние сме две сестри,които обичаме и се грижим за кучетата, познаваме Вълчо от 10 г и ще направим всичко, което е по силите ни, за да можем да намерим Вълчо. Но е много трудно,защото каквото и да опитваме не можем да достигнем до повече хора. И защото искаме да се обърне внимание, да се организират тези хора, защото те получават от нашите пари, а не им пука как вършат работата си и така прекършват стотици кучешки души. Благодарим,че изчетохте историята ни и ака решите,че бихте ни помогнали в тази борба да намерим Вълчо, и да не позволим живота му да свърши по такъв тъжен начин.