Здравейте! Пиша Ви, тъй като имаме сериозен проблем и той продължава да се задълбочава всеки ден. От януари забелязахме, че тече вода на улицата, точно пред къщата ни в кв. "Драгалевци". През средата на февруари от Софийска вода смениха разклонение на тръба, по която тече чиста вода, което смятахме за проблемно. След като разкопаха, разбрахме и видяхме, че проблемът е в отходната тръба - има отвор в нея, който е запушен с някакъв "парцал".

От Софийска вода смениха тръбата на чистата вода, но проблемът остана. На 19.03.2020 г. дойде екип от Община Витоша и коментирахме, че е необходимо да се разкопае, тъй като има сериозен отвор в отходната тръба (имаме видеоклип, на които ясно се вижда къде е проблемът).

В момента положението е влошено, буквално водата се излива, като "река" на улицата, асфалта се руши и навсякъде в близост мирише... Притеснени сме, тъй като това може да доведе до болести, зарази, бактерии и т.н. Моля за съдействие, тъй като проблемът с всеки изминал ден става все по-сериозен.