Крумова: Ще съдя хората, подписали се под това писмо....

Партия \"Атака\" изпрати писмо до майката на Калина Крумова, в което се казва, че дъщеря й е предател и крадец. Под него са сложили подписите си депутатите Адриан Асенов, Димитър Димов и Гален Монев. Ексклузивно за \"Здравей, България\" вече независимият депутат коментира постъпката на колегите си.

 

В писмото се твърди, че Калина Крумова е \"откраднала 17 хиляди лева от джоба на българския данъкоплатец, за да ги ползва за лични нужди\". Също така била \"предала идеята на партия \"Атака\", подиграла се с българския патриотизъм и се доказала като меркантилна и подкупна личност\".

 

\"Щях да се смея, ако хората, които го правят, бяха известни. Писмото обаче е от трима души, които за обществеността са напълно непознати. Ще ги поканя на гости в съдебната зала, за да се запознаят с майка ми. Аз ще съдя хората, които са подписали това писмо\", закани се Калина Крумова.

 

Тя призова за адекватни и нормални действия, защото според нея това не отговаря на \"психическата зрялост на когото и да е\".

 

\"Това е психически тормоз върху членове на семейството ми. Жалко и срамно е и не мога да намеря други думи\", възмутена е Крумова.

 

\"Срещу г-н Сидеров няма да кажа нито една лоша дума, но за такива хора, които са останали около него и затова си мислят, че са хванали Господ за расото, определено ще ги видя в съда\", каза още независимият депутат.

 

На обвиненията, че взима пари от ГЕРБ, Крумова заяви, че е назначена проверка и чака с нетърпение резултатите, за да се докаже, че не взима по 17 хиляди лева на месец.

 

Авторите на писмото чакаха пред сградата на Нова телевизия Калина Крумова и поискаха да участват на живо в разговора с нея, за да я накарат да обясни защо се е продала. Въпреки ентусиазма да спорят с вече бившият депутат на \"Атака\", те не бяха допуснати в студиото на \"Здравей, България\".

 

Вижте във видеото сблъсъка между депутатите пред Нова телевизия. Утре очаквайте гледните точки на Адриан Асенов, Димитър Димов и Гален Монев.