Първото представление е в петък от 20:00 в „Арена Армеец”

Дългоочакваната премиера на спектакъла „Алегрия”, с който артистите от трупата на „Цирк дьо Солей” ще зарадват столичани, вече е факт. Тя ще се проведе утре вечер, точно в 20:00 часа, в зала „Арена Армеец”. Вече са в ход последните приготовления за невероятното шоу.

 

„Цирк дьо Солей” много отдавна разби каноните и превърна в истински спектакъл нещо на пръв поглед невъзможно. Оказа се, че зад изящния полет на акробатите може да се открие въздействащ танц с много чувство.

 

Мисля, че това, което прави специален спектакъла е силната емоция с която е зареден. Историята, която разказваме, едновременно изглежда като сбъдната мечта и като реална фантазия. Характерите, интерпретирани от артистите са достатъчно силни, което личи и от техните изпълнения. Тези два часа и половина наистина си заслужават, без значение дали избирате езика или не. Това, което ще видите е достатъчно да бъде усетено, да го почувствате със сърцата си. Освен всичко останало, в представлението сме адаптирали и много от най-съвременните технологии, костюмите също са впечатляващи, има  и много театрални елементи”, казва Ванеса Наполи, която отговаря за връзките с обществеността на представлението.

 

„Цирк дьо Солей” ще предложат общо пет представления. Премиерата е утре, а в събота и неделя ще бъдат изиграни по две представления.