Часове ни делят от момента, в който ще разберем дали Елена ще се завърне на сцената на Dancing Stars

Нашествие от специални изпълнения очакват днес зрителите на Dancing Stars. Освен, че един от участниците ще се раздели с танците, премиера на нова песен, гост-изпълнители и цирково изкуство ще нажежат дансинга на шоуто тази вечер от 20.00 часа по Нова. 
 
Най-усмихнатият участник ВенЗи, заедно с талантливата Дивна ще представят за първи път новата си песен „Въпрос на време”, а в танците ще ги подкрепят The Center. Във филмовата седмица в Dancing Stars ще чуем и Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени” – Иван Лечев, Веселин Веселинов – ЕКО, Мирослав Иванов с песента „Сняг над Сахара”. Тя е от новия филм на Стефан Командарев – „Съдилището”. 
 
В поредицата хитове ще се насладим на една от най-слушаните песни за годината Ideal Petroff в изпълнение на Криско и танци от красивите момичета от балет Нова. 
 
Танцовото изкуство ще бъде представено от Форти Нгуен от Виетнам, част от трупата на Цирк Елуаз, който ще вдъхнови зрителите с извънземен брейкденс. Не на последно мято танго от „Бурлеска” ще нажежи страстите със Саня Борисова-Илиева и Деан. 
 
Кой ще отпадне довечера и ще се завърне ли Елена в Dancing Stars след гласуването на Facebook страницата на шоуто, ще видим довечера от 20.00 часа по Нова. 
 
Dancing Stars 2014 – елиминации, днес, 10-ти април, от 20.00 часа по Нова.