Елтън Джон, Лейди Гага, Алиша Кийс и други пяха, за да помогнат на изолираните по време на карантина хора

Цяла плеяда от най-известните певци по света изнeсоха концерти от домовете си. Елтън Джон, Лейди Гага, Алиша Кийс и много други пяха, за да помогнат на изолираните по време на карантина хора, да понесат ограниченията по-лесно.

Коронавирусът - "Шоуто трябва да продължи" ... онлайн (ВИДЕО)

„Радваме се, че сте заедно с нас и ни слушате. Знаем, че тревогите ви са огромни в момента и искаме да дадем храна на душата ви с малко песни и забавления. Дано частицата радост ви подготви за идващите дни“, заяви Елтън Джон.

Музикантите излъчиха изпълненията си в интернет. Един от импровизирните концерти е на Алиша Кийс, която пее на пианото в дневната й.

„Искам да кажа колко съм благодарна на всички лекари и медицински сестри по света. На всички в Бърза помощ. На хората, които зареждат спупермаркетите. Вие сте героите. Благодаря ви много“, каза телевизионната водеща Елън Дедженеръс.

ВИРТУАЛНА СЕРЕНАДА: Музикалните звезди в онлайн изпълнения (ВИДЕО)

Новата звезда на световната естрада Били Айлиш се включи в инициативата с напълно непринудено изпълнение, под акомпанимента на брат й, който свиреше на китара.

„Съчувствам от цялото си сърце на хората, които загубиха близък. Както и на тези, които останаха безработни. Искам да се включа, за да знам, че намирате малко време да бъдете добри към самите себе си. Да направите нещо, което да закрепи психиката ви", коментира Лейди Гага.

В концертите от домовете си се включиха още Марая Кери, Камила Кабейо, Шон Мендес и Сам Смит.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП