"Смъртта може да почака" беше една от мащабните холивудски продукции, забавени заради пандемията

Певицата Били Айлиш пусна видеоклипа на песента за новия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака", съобщи "Дейли мейл", цитиран от БТА. Авторката, която е на 18 години, пусна песента преди осем месеца, но клипът се появява сега, в навечерието на премиерата на филма на голям екран следващия месец.

В клипа са комбинирани черно-бели кадри от студийно изпълнение на екран и кадри от филма. Те показват романса между Бонд и Мадлин Суон (в ролята Леа Сейду), който според запознати завършва с брак в продукцията. В клипа са включени и кадри от екстремно автомобилно преследване и от схватка с агента на ЦРУ Палома (Ана де Армас), облечена в блестяща вечерна рокля.

Видеото, режисирано от Даниъл Клайнман, завършва с облак дим зад гърба на Айлиш, който спуска тъмна завеса.

Певицата написа в Instagram, че видеото е заснето през февруари. "Обичам Бонд и за мен е чест да съм част от това, благодаря @007.", написа още Айлиш.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vote vote vote vote vote vote vote

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

"Смъртта може да почака" е една от първите мащабни холивудски продукции, които бяха забавени заради пандемията от коронавируса. Айлиш, която бе отличена с четири награди "Грами" през януари тази година, е най-младият изпълнител, който записва основната тема във филм за Бонд.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.