Борисов подари сакото си на 40-годишния работник преди дни

Янислав, който получи като подарък от премиера сако със запалка и химикалка в джоба, предизвика сериозен медиен интерес. Оказа се, че 40-годишният работник на строежа на АМ "Хемус" е съветник от ГЕРБ.

Премиерът с жест към работник на АМ „Хемус” (ВИДЕО)

Янислав Великов е от град Суворово. От 1 година е командирован на строежа на аутобана като началник по механизациите. Янислав е и първи мандат общински съветник в родния си град. Казва, че е видял за първи път Борисов на живо на националния празник 3 март. Оттгава подареното сако е неотлъчно от него, в служебния му автомобил.

Янислав отрича слуховете, разпространявани в социалните мрежи, че в джоба на връхната дреха имало пари. „Това са пълни глупости”, каза работникът пред NOVA.

Кой е човекът, получил сако от премиера

Темата е водеща не само в интернет пространството, но и сред колегите му на строежа. Янислав разказва, че те искали да облекат сакото за снимка, но той не го давал.

„Като се прибера в родното си място, ще се види и ще се чуе къде ще стои сакото. Ще си ходя с него като баровец”, сподели още мъжът.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.