Това обяви самата тя в Instagram

Бритни Спиърс обяви годежа си с дългогодишния си приятел Сам Асгари, съобщиха световните информационни агенции. Певицата публикува в Instagram снимка с пръстен на ръката си и добави, че не може да повярва на случващото се.

Заваляха поздравления. Повече от 1,6 милиона души харесаха поста за няколко часа.

Пръстенът е с четирикаратов диамант, като от вътрешната му страна е гравирано "лъвица" - така я нарича Асгари, който е на 27 години. Той е актьор и треньор по фитнес. Двамата с Бритни се познават от около пет години. Срещат се на снимачната площадка на видеоклипа към песента й "Slumber Party".

Бащата на Бритни Спиърс се отказа от попечителството над певицата

Бритни обяви новината, няколко дни след като баща й подаде документи да бъде прекратено попечителството му върху нея. То беше учредено преди 13 години заради нейни психични проблеми, но тя възрази в съда срещу него.

Снимка: gettyimages

През 2020 г. назначеният от съда адвокат на Бритни поиска да бъдат изменени условията на попечителството и баща й да бъде отстранен. Временно един от попечителите й е мениджърката й Джоди Монтгомъри.

Бритни Спиърс се пусна топлес в Instagram (СНИМКИ)

През юни Бритни каза пред съдия, че иска да се омъжи за Асгари и да има дете от него, но баща й не позволява. Бритни още не може да сключи брак без разрешение от попечител.

Бритни Спиърс е на 39 години. Тя беше омъжена за Кевин Федърлайн, от когото има двама сина на 14 и 15 години. Тя беше омъжена за кратко и за приятеля си от детството Джейсън Александър през 2004 г. 

Бритни Спиърс през годините (ГАЛЕРИЯ)

Поп иконата Бритни Спиърс на 38 (СНИМКИ)