Певицата е започнала процедура за отстраняване на баща си от попечителската позиция

Певицата Бритни Спиърс се разголи в социалните мрежи. Тя публикува две свои снимки в Instagram, на които е без сутиен. а броени часове фотографиите събраха милиони харесвания и хиляди коментари. Някои предполагат, че снимките са знак, че певицата има по-голямо самочувствие и се чувства малко по-свободна, а други не търсят скрити послания, а просто се радват на фотосите. 

Бритни Спиърс няма да се върне на сцената

Спиърс е започна съдебна процедура, която има за цел да лиши баща й от спорното попечителство, което му дава контрол върху нейните финанси, и да го замени с независим счетоводител.

Матю Роузънгарт, който отскоро е адвокат на певицата, увери, че е предприел агресивни и бързи стъпки за отстраняване на Джейми Спиърс от попечителската позиция. Сега в съд в Лос Анджелис има подадено искане да се назначи калифорнийският счетоводител Джейсън Рубин за ръководител на финансите на поп звездата. Отделно искане пък цели да се отнеме от Джейми Спиърс контрола върху авоари на стойност 60 милиона долара.

Съд отказа да отстрани бащата на Бритни Спиърс като неин попечител

Отстраняването на Джейми Спиърс е нещо, за което от дълго време настояват почитателите на Бритни Спиърс, които дори организираха кампания в нейна подкрепа под надслова "Освободете Бритни".

Според новия адвокат на певицата тя е способна сама да избира кой да я представлява и да назначава кой да управлява състоянието й. Адвокатът на бащата на певицата обаче каза, че няма да се оттегли доброволно от попечителската роля. Предходно подобно искане беше отхвърлено от съдийката по случая Бренда Пени. Ново съдебно заседание по двете внесени от новия адвокат на Спиърс искания е насрочено за 29 септември.