Музикантът Машин Гън Кели откри ревюто

Своята колекция за новия есенно зимен сезон на Седмицата на мъжката мода в Милано представиха дизайнерите Долче и Габана, а ревюто откри музикантът Машин Гън Кели.

Да излезеш на открито и да вдишаш чистия въздух е лайтмотивът на шоуто на сицилианското дуо "Долче и Габана", което представи мъжка колекция, съчетаваща свобода и стил. Доменико Долче и Стефано Габана избраха да потопят поклонниците на модата в рап и пънк атмосфера, оркестрирана от американския изпълнител Машин Гън Кели.

"Долче и Габана" представиха колекцията си за сезон пролет/лято 2022 (ВИДЕО)

Но подиума моделите представиха широки палта с щампи на леопард или зебра, бели костюми с бродирани перли, тесни панталони и смокинги с широки рамене и стегната талия. Други дефилираха в широки дебели пухени якета в крещящи цветове, или обвити в екокожи.

Според дизайнерското дуо младите хора избират дрехите си свободно, без да се притесняват какъв е полът им, ето защо в колекцията си включват и поли, които според тях би трябвало да са неизменна част от мъжкия гардероб през новия сезон.

Изящни златни висулки, обеци, кристали и пайети – са сред детайлите в тоалетите.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.