От трейлъра не се разбира дали любимата на мнозина поредица ще има продължение

Приключи първият сезон на продължението на сериала „Сексът и градът“ – „Просто ей така“. За финал продуцентите на поредицата изненадаха своите почитатели с документален филм, който показва какво се случва зад кулисите .

Сериалът "Просто ей така" започна да се излъчва на 9 декември миналата година и се състоеше от 10 епизода.

В него участие взеха  звездите от оригиналната версия    Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, които отново изпълняват ролите си на Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк. Ким Катрал, която се превъплъщаваше в образа на уверената Саманта не се завърна на сниманата площадка.

Сара Джесика Паркър повдигна завесата пред новите серии на “Сексът и градът“

Трейлърът показва как е създаден сценарият на сериала и как Синтия Никсън за първи път застава зад камера като режисьор на  6-ти епизод . Почитателите на поредицата имат възможността да надникват и в огромния гардероб на продукцията и да видят как работят дизайнерите на костюми в шоуто.

Но това не е всичко, документалният филм добавя и гледните точки на новите членове на актьорския състав като Сара Рамирес и Сарита Чудхури, които играят съответно Че Диас и Сима Пател.

В Ню Йорк започнаха снимките на продължението на „Сексът и градът“ (ВИДЕО)

От трейлъра не се разбира дали любимата на мнозина поредица ще има продължение, но създадетят на филма Майкъл Патрик Кинг споделя пред Вараяти, че обмисля вариант да направи и втори сезон,  а и със сигурност всички очакват да разберат повече за новата любов в живота на Кари и разбира се – дали Саманта ще реши да се завърне на снимачната площадка и да се присъедини отново към екипа.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.