В лентата играе и Даниел Радклиф

По родните киноекрани от днес можете да гледате филма "Изгубеният град" на режисьора Адам Ний, с участието на Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм и Даниел Радклиф.

Брилянтната, предпочитаща усамотението авторка Лорета Сейдж (Сандра Бълок) е посветила кариерата си на писане на книги за романтични приключения из екзотични места. Кориците на нейната популярна поредица романи са украсени от красивия, но повърхностен модел Алън, който толкова се е вживял в ролята си, че истински вярва, че е главният герой от историите – Даш.

Докато е на промоционално турне за новата си книга, Лорета, е отвлечена от ексцентричния милиардер Феърфакс, който е убеден, че тя може да го отведе до древното съкровище от изгубения град, описан в последния ѝ роман. Копнеещ да докаже, че притежава всичко необходимо, за да бъде истински герой, а не само образ от страниците на нейните книги, Алън се отправя на мисия да спаси Лорета.

Застреляха дубльорка на Никол Кидман и Сандра Бълок (СНИМКИ)

Оказали се в центъра на епично приключение в джунглата, нетипичната двойка ще трябва да работи заедно, за да оцелее в борбата с природата и стихиите и да намери древното съкровище преди да е изгубено завинаги.

Ексклузивно видео ни отвежда зад кулисите на "Изгубеният град" където Чанинг Тейтъм, Сандра Бълок и режисьорът Адам Ний разкриват забавни подробности за един от най-паметните моменти във филма – сцената с пиявиците.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.