Очаква се филмът да се появи по родните киноекрани на 8-ми юли

Превърнал се във всеобщ фаворит на почитателите един от най-важните членове на оригиналния екип на Отмъстителите – Тор, се отправя на ново самостоятелно приключение във филма "Тор: Любов и гръмотевици". Героят се оказва на кръстопът, несигурен как да продължи с живота си.

Той оставя Валкирия (Теса Томпсън) като владетел на Нов Асгард и се отправя на пътешествие с Питър Куил (Крис Парт) и останалите Пазители на галактиката, надявайки се отново да открие призванието си. Скоро съдбата го среща с астрофизика и негова бивша приятелка Джейн Фостър, в чиято роля се завръща носителката на „Оскар“ Натали Портман. Фостър се подлага на лечение от рак, но междувременно се превръща в Богинята на гръмотевиците, още позната като Могъщия Тор.

Най-чаканите филми за 2021 г., които ще излязат чак през 2022 г.

Първият трейлър на "Тор: Любов и гръмотевици" ни потапя в атмосферата на забележителната продукция, обещавайки ни, че Уайтити и Хемсуърт няма да изневерят на същността на героите, неподправения хумор, екшъна и забележителното въображение при създаването на този фантастичен свят, които направиха Тор: Рагнарок един от най-добрите филми от вселената на Марвел.

Очаква се филмът да излезе по родните киноекрани на 8-ми юли.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.