Като Тор отново ще видим Крис Хемсуърт, който е в компанията на носителите на „Оскар“ Натали Портман като Джейн Фостър и Крисчън Бейл като Гор

Скоро по родните киноекрани ще можете да гледате филма „Тор: Любов и гръмотевици“. Тор се изправя пред най-голямото предизвикателство в живота си до момента – търсенето на вътрешен мир. Но е особено трудно да постигнеш душевен покой, когато трябва да се сблъскаш с безпощадния галактически убиец Гор - Касапинът на богове.

Като емблематичния Тор отново ще видим Крис Хемсуърт, който е в компанията на носителите на „Оскар“ Натали Портман като Джейн Фостър и Крисчън Бейл като Гор.

„Винаги e било удоволствие да се въплътя в ролята на Тор. И всеки път, когато получавам тази възможност отново, съм също толкова развълнуван. Обожавам героя!Обичам почитателите , страстта, която виждам да изпитват към този образ. Чувствам отговорност да създадем нещо ново, различно, уникално и свежо. Мисля, че с този филм го направихме“, сподели Крис Хемсуърт.

Хемсуърт се подлага на изтощителни тренировки, за да влезе във форма за образа му на супергерой. Често се случва да излезе пред камера полугол.

Излезе първи трейлър на "Тор: Любов и гръмотевици" (ВИДЕО)

След близо десетилетие Натали Портман се завръща в образа на бившата приятелка на Тор, Джейн Фостър. Имайки предвид фината и фигура, за образа тя също трябваше да положи много усилия , за да натрупа мускулна маса. Освен това, с костюма си Натали става доста по-висока отколкото е в действителност.

„Наистина е вълнуващо предизвикателство изведнъж да порастнеш на размери . Станах по-голяма отколкото съм в действителност. Това променя начина, по който се движиш. И се замислих колко е интересно да можеш да наблщдаваш хората отвисоко. А не както е при мен в реалноста, да виждам брадичките им. Виждаш света от друга перспектива!", подчерта Портман.

Тор: Любов и гръмотевици е дело на носителя на „Оскар“ Тайка Уайтити, който се завръща като режисьор след успеха на Тор: Рагнарок – един от най-обичаните филми от киновселената на Марвел. Очаква се да го видим в кината у нас от 8-ми юли.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.