Двамата разкриха съкровени моменти от живота си

Деян Славчев - Део и неговата съпруга Мариана застават пред Деси Банова-Плевнелиева, за да разкрият съкровени моменти от живота си. В тази среща ще чуете спомени за наркотици и много болка, но и любов, която може да победи всичко.

Как пламва искрата между тях, разказа Део. „Отидох на едно участие във Варна. Там мина едно момиченце, цялото облечено в бяло. И просто времето спря. Чисто естетически, като я видях, щях да припадна”, сподели той.  

„В интерес на истината във всички важни моменти от нашия живот аз съм човекът, който е поел инициативата. Било то за децата, за брака, за къщата и за много други неща. Но те си идваха някак естествено”, каза Мариана.

Тя си обяснява, че едно от нещата, които е и причина двамата да са заедно, е че не се е интересувала кой какъв е. „Беше ми познато лице, да. Но за неговия живот започнах да научавам, когато заживяхме заедно”, добави жената до Део.

Целия разговор гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.