Партията има амбицията да управлява България

„Възраждане” тръгва към вота на 2 април с амбиции да управлява България. Лидерът на формацията Костадин Костадинов обяви, че партията е събрала 501 000 подписа, което означава, че ще има референдум за запазване на българския лев.

Костадинов: В момента имаме един спасителен сал - българският лев

Костадинов иска среща с ръководството на „Информационно обслужване”, за да се увери, че предстоящият вот няма да бъде манипулиран.

„При 500 000 човека, подписали се пряко в подписка на „Възраждане”, ярко изразили своята позиция в подкрепа на „Възраждане”, вот под този ще бъде смятан от нас за фалшификация. Днес ние българите си връщаме свободата. Никога повече няма да допуснем някой да решава вместо нас и да ни казва какво е добро и какво е лошо за нас”, посочи Костадинов.

Костадинов: Ние сме единствените, постигнали консенсус. Готови сме и искаме да управляваме

„Към настоящия момент аз не искам да влизам в хипотезата, в която предварително смятаме, че изборите могат да бъдат манипулирани. Смятам, че няма да ги манипулират. Смятам, че ще се съобразят, че ще се уплашат. Защото рано или късно „Възраждане” ще управлява България”, допълни лидерът на партията.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.