Преди време тя се изказва остро срещу дъщерята на Джони Деп

За първи път Леонардо и Витория Черети са видени заедно на 9 август пред нощното заведение „Ибиса Хай Клуб”, където папараците са уловили и първата им целувка в 4:30 ч. сутринта. Манекенката е много красива, но и с доста пиперлив характер.

Преди време тя се изказва остро срещу дъщерята на Джони Деп – Лили Роуз Деп. Причината - Лили споделя, че това, че е дете на известния си баща не ѝ е помогнало особено в кариерата. Витория избухва в своя публикация с точно обратното твърдение. Разказвайки, че си спомня как тя самата нито е имала средства да си плати самолетните билети за кастинг, нито я е чакал шофьор със скъпа кола след ангажиментите ѝ.

Новият филм на Скорсезе и Ди Каприо е по родните киноекрани

Леонардо, известен като мъж, с когото също всичко е възможно, особено когато става въпрос за любовни завоевания, се среща с 25-годишната манекенка от тази година. Тя е родена на 9 юли, половин година след излизането на филма „Титаник”.

Слухове сочеха, че звездният актьор има връзка с Джиджи Хадид, двамата не потвърдиха, но и не отрекоха информацията. Интересното е, че Хадид и Черети са близки приятелки.

Ди Каприо, Клуни, Мерил Стрийп: Актьори даряват по 1 млн. долара на стачкуващите си колеги