Денков посочи приоритетите на ПП-ДБ

За всички пораженчески гласове, които се чуват, искам да кажа - гледайте реванша. Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна, конструктивна опозиция. За всички политики, които са „за“ Европа и са антикорупционни, ще действаме напред. Няма да им позволим нито за миг да помислят, че старите времена ще се върнат.  Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков в обръщение във Facebook.

„Ще се борим срещу корупцията и кражбите. Ще направим всичко възможно нашите реформи да продължат. България може да бъде просперираща страна, ако има нормални институции“, каза още Петков.

Борисов: Правителство ще има, ако премиерът е от ГЕРБ. Аз няма да се кандидатирам

Той допълни, че са наясно с проблема с комуникацията с избирателите, но обеща, че „преди да направим нещо, ще имате информацията от нас“.

„Важно е демокрацията да продължи да работи още по-добре и ние ще бъдем гарант за това. Ще продължим да се борим за нашите приоритети, които са важни за хората в България – увеличаване на доходите, по-малко неравенство, подкрепа за инвеститорите с национални средства, повече грижа за образованието и здравеопазването, където не само парите са важни, а и качеството и достъпа на всеки човек. Това са приоритети, от които няма да се откажем и ще се борим в която и позиция да бъдем“, посочи Николай Денков. И благодари на избирателите за подкрепата.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase