Актрисата вече е сключила договор за четири книги

Звездата от сериала „Приятели“ Дженифър Анистън сключи договор за четири книги с издателство Harper Collins и анимационното студио Invisible Studio. Те са за поредица от творби с анимационно куче, предаде „Асошиейтед прес”.

Книгите са вдъхновени от нейния домашен любимец Клайдио. Първата книга се казва „Клайдио отхапва от живота“, с илюстрации от Бруно Якоб. Издаването на първата част е планирано за 1 октомври.

Дженифър Анистън пише мемоари

Клайдио вече е любимец в социалните мрежи с над 100 милиона гледания в различни платформи. През 2021 година Дженифър Анистън му създаде самостоятелен профил в Instagram. Първата книга е представена като „вкусно и забавно пътешествие, изпълнено със самопознание и самоувереност“. В нея се разказва за откритието на Клайдио, че е талантлив готвач.

„Не бих могла да бъда по-развълнувана от факта, че Клайдио и неговите истории ще бъдат публикувани и, надявам се, ще вдъхновят както децата, така и любителите на кучета с неговото очарователно пътешествие в търсене на истинската му страст“, каза Анистън в изявление.

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!

Източник: Анна Владимирова, БТА