Историята за невъзможна любов с Еркен Петеккая и Хатидже Шендил стартира на 17 ноември от 22.30 ч. по Diema Family

На 17 ноември, понеделник, от 22.30 ч. в ефира на Diema Family дебютира едно от най-дългоочакваните заглавия – „Дила”. Поредицата е един от десетте най-продавани в чужбина турски сериали. Има зад гърба си два изключително успешни сезона, а миналата година печели награда за най-добре адаптирана към литературно произведение телевизионна поредица.  В основата на сюжета е романът на Неджати Джумали „Македония 1900”. Сериалът е заснет именно по негови мотиви, като това не е първата му екранизация. През 70-те години той е филмиран под името „Госпожа Дила” с участието на двете най-големи звезди по онова време Тюркан Шорай и Кенан Инанър.

Днес в главните роли влизат един от най-харесваните от дамската публика актьор – Еркен Петеккая, и една красавица, чиято звезда изгрява именно с ролята й в „Дила” – Хатидже  Шендил. Двамата пресъздават великолепно история за невъзможната любов, желанието за отмъщение и вечните угризения на съвестта. Госпожа Дила (Хатидже Шендил) е решена да отмъсти за смъртта на съпруга си Исхан. Търсеща възмездие и справедливост, тя е готова да въстане в един мъжки свят и да се изправи срещу властта на земевладелците, чиято дума е закон. Не е готова само за едно – да срещне отново любовта в лицето на човек, замесен в убийството на мъжа й.

Ще намери ли сила за прошка жена, обсебена единствено от мисълта за отмъщение? Ще успее ли един мъж да пречупи желанието за мъст у жената, в която е влюбен? Може ли една любов да просъществува въпреки неразрушимото статукво и крайните чувства на любов и омраза? Отговорите на тези въпроси зрителите на Diema Family ще могат да проследят в „Дила” от 17 ноември всеки делничен ден от 22.30 ч.