Хатидже Шендил и Еркен Петеккая са в главните роли на „Дила” от днес по Diema Family

Зрителите ще ги видят в главните роли в премиерния сериал „Дила” тази вечер от 22.30 ч. по Diema Family. Той е един от най-харесваните от дамската публика актьор – Еркен Петеккая,  а тя е красавица, чиято звезда изгрява именно с ролята й в „Дила” – Хатидже  Шендил.

С ролята на Дила Хатидже Шендил дава сериозна заявка за артистичната си кариера и спечелва обичта на зрителите и признанието на телевизионните критици. Освен с актьорския си дебют, Хатидже впечатлява и с красотата си – тя е носителка на титлата Мис Турция, а така също става трета и на конкруса Мис Европа през 2001 година. Екранният й партньор Еркен Петеккая обаче може да се похвали с много по-голям опит пред камера.  Българските зрители го познават като Галип от „Любов назаем” и капитан Али от „Времето лети”. В „Дила” обаче той е обречен да се бори за щастието си и едновременно с това да живее с мисълта за извършено престъпление. Телевизионната поредица е заснета в един от най-древните и красиви турски градове – Адана, в южната част на Турция. Мястото толкова много се харесало на Еркан Петеккая, че той пожелал да се премести там от Истанбул, където живее от дете.

Не пропускайте да се насладите на актьорската игра на Хатидже  Шендил и Еркен Петеккая в премиерния сериал „Дила” - от 17 ноември от 22.30 ч. по Diema Family.