Отличената с „Еми” поредица стартира от 22 ноември, 16.00 ч., по Diema Family

Тя е една от стоте най-сексапилни жени според сп. People Magazine. Модел, актриса и 100% бразилка – Жулиана Паеш. Звездата в най-новия сериал на Diema Family „Индия – любовна история”, който започва тази събота, 22 ноември, от 16.00 ч. 

Тя става световноизвестна както с ролите си в редица сериали, така и с впечатляващата си красота. Лице е на някои от най-популярните и престижни модни марки, като достойно наследява сънародничката си и най-скъпоплатен супер модел Жизел Бюндхен като лице на рекламната кампания на бижутата с марка Vivara. Напълно очаквано е и присъствието й на корици на списания, сред които и Playboy. 

От този уикенд обаче, всяка събота и неделя, Жулиана Паеш ще краси ефира на Diema Family с ролята си на темпераментната Мая в поредицата „Индия – любовна история”. Отличен с „Еми” в категорията най-добра теленовела на Годишните телевизионни награди през 2009 г., сериалът се простира на два континента – в Бразилия и Индия. Именно на фона на тези две страни историята разказва за една съвременна любов, принудена да се изправи срещу предразсъдъците, традициите и сблъсъка на двете култури. През 2009 г. по време на Бразилските награди за постижения в културата, сериалът е отличен с девет награди – за режисура, сценарий, актьорски дебют, поддържащи и главни роли. 

Радж е млад и красив образован индиец от висшата каста, раздвоен между ценностите на Запада и Изтока. Мая е съвременна, работеща студентка от същата каста, която винаги е вярвала, че сама ще избере своя бъдещ съпруг. И двамата са влюбени в свои избраници – Радж в красива бразилка, а Мая – в амбициозен индийски парий от нисшата класа. Индийската традиция обаче отдавна е решила – Мая и Радж трябва да сключат брак, въпреки своите забранени любови и потиснати чувства. Ще успеят ли двамата да намерят пътя един към друг? 

„Индия – любовна история” – от 22 ноември, всяка събота и неделя, от 16.00 ч. по Diema Family

Снимки: http://julianapaes.com.br/