Гледайте церемонията по награждаването днес от 12.30 ч. по Нова

Нова ще излъчи церемонията по връчването на наградите „Жена на годината” за 2014-а днес от 12.30 ч. Конкурсът е инициатива на списание GRAZIA и се организира за девети път. По традиция целта на изданието е да отличи приноса на българската жена в обществения живот. Награждават се постижения в областта на музиката, културата, модата, дизайна, театъра, телевизионния и киноекран, бизнеса, спорта и важните за обществото инициативи, от които ежедневно черпим вдъхновение.

През годините многократно лица на Нова телевизия са били номинирани и отличавани в конкурса „Жена на годината”. Тази година водещите на музикалното шоу X Factor по Нова Алекс Раева и Мария Игнатова получиха отличието „Жена на годината” в категорията за телевизионно шоу.

„Ние ценим таланта във всичките му форми и винаги казваме „браво”. Когато на нас ни кажат „браво”, ние го оценяваме също. Важно е за нас”, заявиха Алекс и Мария по повод отличието.

Още една от любимите дами от сцената на X Factor получи награда в конкурса - Жана Бергендорф беше отличена в категория „Музика”. От екипа на Нова имаше и две номинации в категорията „Телевизионна публицистика” - на Миролюба Бенатова и Мирослава Иванова. Тази година водещото послание на конкурса „Жена на годината” е „Природата в нас - завръщане към началото”. 

Не пропускайте да видите всички наградени по време на бляскавата церемония на наградите „Жена на годината” за 2014-а днес от 12.30 ч. по Нова.