16 топ финалистки ще се борят за титлата тази неделя, 21 декември, от 23.00 ч. по Нова

16 красавици ще се конкурират на финала за най-желаната титла и корона на „Мис България” 2014 по време на юбилейната 25 церемония, която ще бъде излъчена по Нова телевизия тази неделя,  21 декември, от 23.00 ч.

Почетното жури с водещи фигури Жени Калканджиева, Ирина Папазова и лорд Евгени Минчев  ще има нелеката задача да номинира най-достойната красавица за 2014 година. Момичетата ще дефилират в три тура – с официални тоалети на дизайнера Стоян Радичев, бутикови тоалети и най-актуалните бански костюми.

На сцената, освен претендентките, ще се изявят също така някои от най-популярните носителки на титлата „Мис България” през годините като Славена Вътова, Габриела Василева, Антония Петрова, Ваня Пенева и Елена Ангелова.

Много красота, модни отблясъци, изненади, атрактивни водещи, съпроводени с музикалните изпълнения на хитовите Жана Бергендорф, Сантра feat Pavell & Venci Venc` и група Sweet 16 гарантират, че спектакълът „Мис България” 2014 ще се превърне в едно от емблематичните събития за тази година.

Не пропускайте юбилейната церемония на конкурса  „Мис България” 2014 тази неделя от 23.00 ч. по Нова.

Снимка: FashionSense