"Готи: В сянката на баща ми" е филм на носителя на „Оскар” Бари Левинсън

Звездата на „Кръстникът” се връща към гангстерските територии. Ал Пачино ще играе доста интересен персонаж в предстоящия биографичен филм на носителя на „Оскар” Бари Левинсън.

Очаква се лентата да бъде снимана в България, а по информация на „24 часа” Пачино ще пристигне у нас до седмица.

Заглавието на новия филм е "Готи: В сянката на баща ми". Главната роля обаче е за Джон Траволта.

Ал Пачино ще се превъплъти в любопитен персонаж – Нийл Делакроче, ментор и съветник на семейство Гамбино, което се е настанило в Куинс, за да върти престъпен бизнес.

Освен Траволта във филма ще участва и съпругата му Кели, която по ирония на съдбата ще играе съпругата на Готи. А към семейството се присъединява и дъщерята на Траволта и Престън Елла Блу. В екипа е и скандалната Линдзи Лоън.

Снимките на филма бяха планирани за Ню Йорк миналата есен, но все още не са започнали. Локацията е променена и вероятно филмът ще бъде сниман в България. ВИП Новините научиха, че в момента се водят преговори за това, което означава, че идването на Пачино и Траволта е под въпрос.

За първи път стана ясно, че Ал Пачино ще пристигне в България в началото на март в интервю на продуцента и собственик на "Ню Бояна филм" Ави Лърнър за „24 часа” миналия октомври. Ако Пачино наистина дойде, това ще е първата му потвърдена визита у нас. През май 2006 г. имаше спекулации, че Ал Пачино е идвал инкогнито, за да се снима във филма "Наполеон и Бетси" със Скарлет Йохансон.