Антоанета Стефанова и Ивайло Захариев играят тандем в утрешния епизод на играта

Музикална и спортна двойка ще поставят финал на благотворителното издание на „Стани богат” в специален епизод този четвъртък, 6 юни. На стола на богатството ще седнат едни от най-обичаните български певци – бургаската прима Тони Димитрова и войводата Володя Стоянов

 

Какво точно означава името на песента „Морен сокол пие”, ще разкрие Володя Стоянов. Какъв е пътят от машинопиството до музиката и кои са най-куриозните моменти в кариерата на Тони Димитрова? С какъв музикален поздрав двамата ще поздравят публиката, ще разберем този четвъртък, 6 юни, когато ще бъде финалният за този сезон епизод на „Стани богат”. 

 

Веднага след това двамата ще предадат щафетата на спортния отбор в състав Вили Вуцов и Камен Алипиев.  Какво се получава, когато двама мъже, които стоят от двете страни на спорта, играят в тандем? Какви интересни моменти пази архивът на „Господари на ефира” за спортния коментатор и един от най-емоционалните треньори? Освен най-забавните им гафове, ще разберем още и кои са най-скъпите им спортни моменти, кой ги открива за спорта и тежи ли, когато баща ти е известно име в същото поприще като твоето? 

 

Преди да стигнем до финала обаче, полуфинал ще играят още две двойки. В утрешния редовен епизод на „Стани богат” на стола на богатството ще седнат двама шампиони, един от които под прикритие – шахматистката Антоанета Стефанова и актьорът Ивайло Захариев. Пред Ники Кънчев младият татко ще признае, че спортът никак не му е чужд – интересува се от бойни изкуства и дори е републикански шампион по таекуондо. Най-известната ни шахматистка ще разкаже какво е да си световна шампионка още на 10 години, как се управляват толкова много фигури и колко трудно е да откриеш най-вярната стратегия. Антоанета ще разкаже за едно от най-незабравимите си пътувания – до Тайланд, а Ивайло ще признае за интереса си към историческите забележителности и особено старите български столици. 

 

Другата двойка в утрешния епизод ще бъдат двама души, които са адаши не само по първо име, но и по фамилия – водещият Драгомир Драганов и професор Драгомир Драганов. 

 

Коя двойка ще отговори правилно на повече въпроси и каква ще бъде финалната сума, която благотворителното издание на „Стани богат” ще събере за децата спортни таланти в неравностойно положение и програмата „Стани шампион”?

 

„Стани богат” – утре, 4 юни, 20.00 ч. и в четвъртък, 6 юни, от 20.00 ч. по Нова ТВ. 

 

Благотворителен сезон на „Стани богат”

 

Тази година сезонът на „Стани богат” е благотворителен и е посветен на най-голямата социална инициатива на Нова ТВ за деца в неравностойно положение с изявен спортен талант – програмата „Стани шампион”. Нейното начало е поставено през 2010 г., когато именно в студиото на Ники Кънчев известни личности събират сумата от 265 000 лева. Оттогава до днес повече от 60 деца, лишени от родителски грижи в цялата страна, са станали част от програмата. 

 

Със събраните от този сезон средства още малки таланти ще се присъединят към стипендиантската програма „Стани шампион” и ще получат възможност да се развиват в областта на спорта и да се стремят към бъдещи шампионски титли.