Социалният клуб върши работата, която някои не могат да свършат сами

Заради забързаното всекидневие и многото работа, все по-често хората в големите градове нямат време за запознанства с нови хора и дори за връзки с противоположния пол. Млади софиянци обаче са решили да се справят с този проблем по интересен и нестандартен начин. 

 

Идеята за създаването на социален клуб, който да събира на едно място ангажирани, много работещи и нямащи време за нови запознанства хора, хрумва на Светлозар още през 2005-а. През 2012-а, заедно със свои приятели успява да я осъществи на практика, а днес в клуба вече участват стотици мъже и жени. 

 

Социалният клуб върши работата, която някои не могат да свършат сами. А именно - да се срещат с различни мъже и жени. Веднъж седмично от клуба ги водят на ресторант, на бар, на пикник, в планината, на парти или дори и на море. А понякога участниците просто сядат заедно, за да играят на някоя интересна игра като скрабъл. За необвързаните има и нещо по-специално.

 

„Най-много се харесват на хората спийд дейтинг събитията, които представляват следното – каним десет дами и десет господа и всеки се среща с всеки за по шест минути и отбелязват на едно картонче с кого искат да се видят пак. И след срещите ние разменяме координатите там, където има взаимен интерес за следваща среща”, обясни Светлозар. 

 

Собствениците на социалния клуб са горди, че след тези срещи вече има и няколко сватби. Доволни са и от това, че успяват да превърнат един социален експеримент в свой бизнес и благодарение на техния формат да отстраняват пречките в общуването между много хора.

 

Записванията в социалния клуб стават онлайн. Срещите обаче винаги са офлайн.